De 5 år

BESØG I 2012

29-12-2012

29-12-2012

JULEFROKOSTEN

Der er blev taget afsked med 2012 til en lille julefrokost, en god tradition som sikkert gentages næste år. Alle var eninge om at det har været endnu et dejligt år med mange besøgende. Mange skønne og nysgerrige unge mennesker fra vores omkringliggende skoler. Foreninger og diverse klubber har ligeledes beriget os med et besøg. Tak til alle jer der har bidraget til at gøre vores arbejde meningsfyldt. Glædelig Jul og godt nytår.
Hilsen alle fra De 5 År.

BESØG I 2012

12. og 14. november havde vi besøg fra Brårup Skole hele 75 elever fra 8.klasserne A, B, C og D igen havde vi 2 dejlige dage med spørgelystne unge mennesker.


10. november - lørdag formiddag havde vi et dejligt besøg af Års Hjemmeværn - 7 gæster fik her rundvisning.


10. september havde vi fornøjelsen af besøg fra Idavang - de kom 12 personer og vi havde en hyggelig formiddag.


4. og 8. juni havde vi besøg af 2 skoleklasser.


3. juni kom 16 personer (fætter/kusine fest)


15. maj havde vi af 2 gange besøg af først en gruppe på 8 personer fra Stoholm og derefter en gruppe på 32 personer fra Hjemstavnsforeningen Fjens. Endnu en dejlig eftermiddag - med interesserede gæster.


20. april var Skive Kulturudvalg i følge med Kommunaldirektør Erland Abildgren Nielsen, til rundvisning i kælderen "De 5 År".


20. marts 2012 kom TV midt- og vest en smut forbi, hvor Henning Sørensen blev interviewet kort vedr. Tolstrup og hans forbindelse til Hvidstensgruppens arbejde i modstandsbevægelsen.


19. marts 2012 havde vi besøg i kælderen af 22 elever og en enkelt lærer fra Selde skole - tak for en god formiddag.


3. marts var kustoderne Henning Sørensen og John Larsen på Hem skole for at fortælle om optakten til 2. verdenskrig - det var en flok spørgelystne elever fra 7. klasse, der derefter har været på besøg i kælderen "De 5 År" tak til lærer og elever for et rigtigt dejligt besøg.


4. februar havde vi besøg af 8 herlige og interesserede damer fra husmoderforeningen fra Brages Vej, Skive - vi siger tak for et dejligt besøg.


16. Januar 2012 havde vi besøg af 6 spørgelystne elever og en lærer fra Hjerm friskole, tak for et dejligt besøg.