De 5 år

Aktiviteter

4. Kvartal 2014

222 gæster i 4. kvartal 2014 (+ november )

112 gæster

3. oktober var vores kustode John Larsen sammen med Niels Mortensen fra historisk arkiv repræsentanter for fremvisning af bunkeren i Skive på Nørre Allé - 800 personer besøgte bunkeren.
Brårup Skole kom Mandag d. 6 oktober med 35 elever - tirsdag med 38 elever der alle fik en rundvisning.
Vi har planer om et spørgeskema til elever i samarbejde med Birgitte fra Rønbjerg skole.
23. okt havde vi besøg af beboerforeningen i Egeris 23 gæster lagde vejen forbi, hvorefter vi tog med dem "hjem" hyggeligt samvær og spørgsmål blev besvaret.
30. oktober besøg af historisk forening fra Vinderup 16 gæster.
skønne oktober er nu overstået og vi venter spændt på hvad November byder på. 

110 gæster - 
August var en lidt stille måned -
29. august havde vi besøg af friskolen med 22 elever og 2 voksne. d. 31. havde vi besøg helt fra København 5 voksne og om eftermiddagen dukkede der 10 gæster mere op.
September er nu også fortid, her have vi besøg af ikke mindre end 71 elever fra Brårup Skole - herligt at være igang igen og det er altid dejligt livsbekræftende at have besøg af skoleelever...vi glæder os til flere dejlige besøg.😀

3. Kvartal 2014

110 gæster + det løse har besøgt "De Fem År" i 3. kvartal 2014

Sommeren er nu ovre - i Juli feriemåneden har vi fået malet gulvet og ryddet lidt op - Dejlgt!
August var en lidt stille måned -
29. august havde vi besøg af friskolen med 22 elever og 2 voksne. d. 31. havde vi besøg helt fra København 5 voksne og om eftermiddagen dukkede der 10 gæster mere op.
September er nu også fortid, her have vi besøg af ikke mindre end 71 elever fra Brårup Skole - herligt at være igang igen og det er altid dejligt livsbekræftende at have besøg af skoleelever...vi glæder os til flere besøg

2. kvartal 2014

196 gæster har besøgt "De Fem År" i 2. kvartal 2014

Juni
Juni måned startede med besøg d. 3 af 12 lærer fra Viborg hyggeligt besøg de havde både kaffe og kage med. D. 8 havde vi 10 gæster på besøg. D. 23. var Resen skole på besøg med 17 elever og en enkelt lærer. D. 24. var der Grønspejdere i kælderen 12 stk. sammen med Søren Yde og kone med rigrig hyggelig snak. D. 25 var Krabbesholm højskole på besøg med 6 børn og en lærer. D. 29. var sidste dag med besøg i juni her var 6 gæster i kælderen.

Maj

4. maj besøgte 6 personer museet - 11. maj 3 gæster. D. 15. maj besøg af pensionist foreningen fra Roslev 50 personer. D. 17. maj var der søskende træf af 8 personer. d. 25. maj fik vi besøg af 6 gæster. Endnu en dejlig måned er gået med skønne besøg.. nu holder vi ferie i juli måned - god sommer.

April

D. 3.april var der endnu et besøg fra støtteforeningen til Skive Museum - 30 personer.
9. april havde vi besøg af 9 børn og 2 voksne fra Resen Skole. D. 10. april havde vi besøg af heldagsskolen. Udover disse ovennævnte besøg har der også været andre gæster, som vi ikke lige har styr på hvor kom fra, men vi kan kun igen og igen takke alle de dejlige gæster, som ligger vejen forbi De Fem År!

1. kvartal 2014

235 gæster + det løse, har besøgt "De Fem År" i 1. kvartal 2014 -

Marts måned forløb nogenlunde således:

4. marts besøg af 6 elever og en lærer fra Dalbygård - 10. marts 15 skønne pensionister fra Thise - lørdag 15.marts 8 personer fra Skive Museum -

Den 17. Marts bød vi velkommen til vores nye kustode - VELKOMMEN Jørgen Jakobsen.

Tirsdag var John og Henning på tur til Hem Skole for at høre om elevernes projekt efter besøget hos os, flot resultat synes vi.

Mandag morgen 24. marts startede vi kl. 8.00 med 18 elever og kl. 10.00 ligeledes 18 elever alt i alt en rigtig god formiddag - Onsdag 26. marts havde vi besøg af en gruppe på 19 personer fra Rønbjerg dejlig og hyggelig eftermiddag - kl. 19 samme dag havde vi igen besøg af 4 personer fra Skive Museum - Fredag d. 28 et  privat besøg - Søndag d. 30. marts havde vi åben og her var der 10 gæster forbi sikken en måned - tusind tak for alle besøg og bidrag....

Februar

Februar startede ud med 2 skoleklasser fra Resen Skole den 3. havde vi 18 elever og en enkel lærer på besøg. Den 5. kom der 17 elever og en lærer.

Vi har haft besøg at politiet som inspicerede vores lokaler samt effekter, der blev ikke fundet anledning til påtaler af nogen art - alt i alt et positivt besøg.
Der er blevet sat et nyt glas skab op til vores rifler - det ser godt ud!

Gregers Laigaard fra Grønhøj Kro, som er inderhaver af et Morten Korch museum, har været en smut forbi - vi vil i fremtiden forsøge at samarbejde også om lidt reklame for hinanden.

Den 25. havde vi besøg af 10 personer fra Skive museums støtteforening - der er aftalt et par besøg mere fra den kant - vi ser frem til at i kommer...

Januar...

En ellers mørk og trist Januar måned - men med dejlige besøg af Resen skole, som har været her 2 gange med ialt 38 elever skønt.....

3 elever fra Brårup skole har været her og interviewet os og taget billeder, så nu kan de fortælle om os på skolen - senere modtager vi besøg af klasser fra Skolen - vi glæder os allerede!

Vi har været en tur på Hem skole, hvor vi har lavet en lille udstilling og vi har ligeledes fortalt om optakten til 2. verdenskrig til 24 interesserede børn.

Derudover har vi haft besøg af en gruppe pensionister på 10 personer.
Endnu en gruppe på 10 personer på besøg en lørdag eftermiddag.

Dette var besøgene i Januar ud over vores almene åbningsdage... Dejligt!